Vår julkalender

2002-calendar-1454641-640x480Vi vet att de flesta barn älskar julkalendern. Därför har vi en tradition av att erbjuda dig en julkalender på vår hemsida, så att det blir ett nöje för dig att gå in till oss varje dag och se vad vi har att erbjuda. Det gömmer sig fantastiska saker bakom våra luckor och vi är övertygade om att du kommer att uppskatta dem lika mycket som vi gör, så varför inte fira in julen med oss? Vi har härliga erbjudanden varje dag under hela december som du kan ta del av tillsammans med ditt barn varje dag. Ett exempel på vad som kan gömma sig bakom en lucka är till exempel 40 procent på tröjor eller ett nedsatt pris, men ha i åtanke att varje lucka gäller just bara den dagen. Därför måste du passa på om du hittar ett erbjudande bakom luckan som du gillar.

Du tjänar på att gå in till oss varje dag under hela december. Man vet aldrig, ibland kanske det gömmer sig något helt gratis bakom en lucka och det enda som du behöver betala är fraktavgiften. Eller så är fraktavgiften också borta en dag. Det finns inga gränser för vad som kan gömma sig i vår julkalender och vi har skapat den med lika mycket stor spänning som du förmodligen kommer att känna när du öppnar den. Vi vill att julen ska vara glädje för alla och att alla ska ha råd att köpa kläder av kvalitet till sina barn. Det har du råd med när du handlar hos oss. Du kan hitta såväl mjuka som hårda julklappar i julkalendern och det finns någonting som är passande för precis alla smaker.

Därför tycker vi att du ska hålla ett öga på detta nu i december så att du inte missar någonting alldeles extraordinärt i vår julkalender.