När du handlar från oss

toy-cart-1421648-1279x1140När det är dags för dig att handla barnkläder hittar du det mesta hos oss. Du hittar åtta kvalitativa märken som du kan välja mellan. Dessa märken har allt från byxor till leggings, tröjor som är såväl långärmade och kortärmade, bodys, bodysuits, klänningar, tunikor och kjolar, skjortor och blusar, cardigans och zip tröjor, strumpor, jackor, regnkläder och gummistövlar, men du hittar även accessoarer. Det krävs att du är över 18 år gammal för att du ska få beställa hos oss. Om du inte är det krävs det att du har din målsmans tillstånd. Vi levererar nästan alltid inom 3 arbetsdagar. Oftast går det dock mycket fortare än så och en lantbrevbärare kan behöva ytterligare ett par dagar.

Om din leverans är försenad kan du kontakta oss. Risken för varan övergår dock till köparen när leveransen har skett och om du vill ha paketet levererat rekommenderat kommer detta att kosta 50 kronor extra. Så länge som vikten inte överstiger 2 kilo eller värdet överstiger 1000 kronor skickar vi oftast med posten, men ibland sänder vi även spårbart med Schenker eller DHL. Alla våra priser anges i SEK och är inklusive 25 procent moms. Frakten kostar alltid 19 kronor med undantag om vi för tillfället erbjuder en kampanj som ger fraktfritt.

Det går även bra att hämta dina varor på vårt lager i Annelöv. Vi levererar även till andra länder och detta kostar 99 kronor och är en fast fraktkostnad. Om vi ska leverera inom Norden till länder som ej är med i EU kostar det 149 kronor. Det går bra att betala via Visa/Mastercard och det kostar ingenting extra. Det går även bra att betala via faktura. Då kostar detta 50 kronor extra. Om du vill betala kontant vid avhämtning vid lager kräver vi att du har den exakta summan med dig.