Några av våra märken

c4c6e34fc8b60f574ebfc8c361d03723Småfolk är ett danskt märke som grundades 2005 och Tana Kretzschmer är designern som står bakom kläderna från Småfolk. Kläderna kännetecknas till stor kvalitet av sin fantastiskt höga kvalitet, sina härliga tyger och sina äppelmönster, men även sina härliga färgglada helmönstrade plagg. Du hittar allt från underkläder till badkläder, bodys och kjolar från Småfolk.

Katvigs barnkläder är ekologiska och det är ett av världens mest miljötänkande barnklädesmärken. Vigga Svensson startade upp märket 2003 i Danmark och materialen som används är ekologiska eller återvunna. Plastpåsarna som kläderna kommer i är alltid i ett nedbrytbart material. Även Katvig Classic hör till detta märke och även de kläderna hittar du hos oss.

Mia my Mio är även det ett danskt märke som säljer fantastiska kläder till riktigt bra priser. Du hittar allt från moderiktiga tröjor till mjukisbyxor och kjolar från detta märke.

Ej sikke Lej är även det ett märke från Danmark som erbjuder stilrena barnkläder av god kvalitet i helt fantastiska mönster. Dessa kläder kommer att göra dig och ditt barn glada och det är även bra priser på dem. De är riktigt prisvärda och klarar av många tvättar utan att tappa färgen.

Rockefella är istället ett svenskt märke som har hämtat sin inspiration från 50-talet och rockabillykulturen. Kläderna är klassiska och lägger stor vikt vid material och kvalitet. De sitter bekvämt och de jeans som du hittar här till ditt barn har som exempel en reglerbar midja.

IdaT tillverkar kläder i bomull sedan 2005 som är bekväma mot ditt barns hud och räknas som riktigt bra och kvalitativa barnkläder. Märket är svenskt.

Iglo Kids säljer handgjorda kläder och märket kommer från London. Dessa kläder håller väldigt hög kvalitet och klarar av många tvättar, samt är tillverkade för de allra kallaste vintrarna och håller ditt barn varmt. De säljer mycket ytterkläder till barnen.