Tips Barnkläder

BARNKLÄDER – SHOPPA ONLINE PÅ NÄTET

Äntligen går det mot ljusare tider.Våren närmar sig med stormsteg och det är dags att förnya garderoben med barnkläder till barnen med overaller, jackor, mössor, skor och vantar. Att barn kostar visste man ju sen förut. Vår familj består av 3 barn,  2 flickor Emma 5 år och Doris 7 år och Figge 9 år. Just barnkläder drar ju på sitt sätt lite extra i klädkontot då man behöver byta upp sig i storlekar allt eftersom de växer.

Nu hade vi bestämt oss för att testa att köpa kläderna OnLine på nätet. Barnkläder på nätet har blivit otroligt stort de senaste 10 åren.

Barnkläder online på nätet

Barnkläder

Fördelarna  är ju bla annat:

  • Du kan i lugn och ro surfa runt när det passar dig och leta i utbudet.
  • Du spar tid och kommer att hitta det som passar din smak då nästan allt finns på nätet.
  • Du kan hitta secondhand- kläder eller byta på handels sajter som tradera och Ebay
  • Du kan prova dina kläder hemma när det passar dig. Returrätt har de flesta som standard på 14-30 dagar. Storleksguiderna på nätet är numera ofta väldigt bra.
  • Du kan lätt hålla dig uppdaterad på senaste mode genom att kolla på bilder och läsa olika bloggar/nyheter som sajterna brukar tillhandahålla läsarna med.
  • Du kan lägga budget och riskerar inte att ryckas med och köpa massa annat som frestar i den vanliga fysiska butiken.
  • Du, som är miljövän, kan läsa om miljökravsmärkning, giftfria ekologiska barnkläder samt om odlingen av bomull är ekologisk.

Bra hemsida att läsa om miljökrav på barnkläder:

 

Vi testade lite byten på Tradera men vår riktiga favorit blev ett företag som funnits i ca 10 år www.villervalla.se med 8 egna butiker i Sverige och massa återförsäljare.Vi bor i Hovås och det slumpade sig så att de har en mysig butik i Haga (Göteborg).

Deras egendesignade barnkläder och tillverkning samt miljöaspekterna avgjorde valet för vår familj. Återkommer med lite bilder inom kort från Villervallas kollektion samt bilder från butiken som vi gästade nyligen vid ett besök inne i stan.

Avslutningsvis tycker jag att den nya erfarenheten att handla barnkläder Online på nätet slog mycket väl ut.